Wie we zijn

In Amsterdam regent het gemiddeld 185 dagen per jaar. Honderdvijfentachtig dagen waarop je voorbereid moet zijn op zomerse wolkbreuken, herfstige hoosbuien, februaristormen, of frisse lentebuitjes. Dagen waarop de meeste Nederlanders de deur uitgaan gekleed in een donkerblauw polyesther mummypak dat nog treuriger aandoet dan het weer. Wij vinden dat dit anders kan. We moeten blij zijn dat de regen deel uitmaakt van ons dagelijks leven, dat het onze gewassen voedt, ons drinkwater aanvult en onze vieze straten schoonspoelt. Kortom: de regenachtige dagen omarmen en ervan genieten.

 

De eerste stap in het omarmen van de regen is goede voorbereiding. Weten dat de regen je niks kan maken. Weten dat je er goed uitziet als je de deur uitloopt. Daarom bieden wij alleen de allermooiste, allerbeste regenbescherming die er is. Van poncho’s tot trenchcoats, van regenlaarzen tot iPad hoezen. Alles om zo stijlvol mogelijk de regen in te gaan.

 

Wij geloven in de producten en merken die we verkopen, of deze nu innovatief, retro of alleen stijlvol zijn. Kwaliteit staat altijd voorop. Laten we de Nederlandse straten wat vrolijker en stijvoller maken in de regen. 

Ben je op zoek naar informatie over ons beleid qua retourneren en ruilen, kijk dan hier.

Make It Rain. Don't just face it. Embrace it.